Beleef meer in klein gezelschap

Met enkel tafels voor twee bieden Tim en Angelique een setting waarin genieten centraal staat. Door de huiselijke sfeer en de exclusiviteit van het gezelschap, ligt de focus volledig op het intens beleven van elke hap. In deze serene sfeer komt de gastronomische ervaring nog meer tot zijn recht.

Kom je liever in groep?

Ben je met meer dan twee en heb je iets speciaals te vieren? Dan kan je Compagnique privé afhuren. Kies uit één van de vaste formules of ga voor een beleving op maat.

Image
Video file

Klaar om te genieten?

Sta je te trappelen voor een unieke culinaire ervaring? De intieme sfeer van Table à deux, private dining of een meetingroom, we staan klaar om je te verwelkomen.

Vellare 93, 9920 Lievegem   
welkom@compagnique.be
09 396 74 74  

Praktisch

Private dining

Heb je iets te vieren met familie, vrienden of kennissen? Of wil je gewoon in groep van verfijnde gastronomie genieten? Huur dan privé het restaurant. 

Openingsuren

  • Table à deux: elke donderdag, vrijdag en zaterdag. Lunch en diner.
  • Private dining & meetingroom: op aanvraag

Wil je met meer dan twee eten?

We kiezen bewust voor uitsluitend tafels van twee personen, in het concept Table à deux. Wil je met meer aan een tafel? Kies dan voor private dining.

Waar kan ik parkeren?

Navigeer naar Vellare 93, 9920 Lievegem. Rij binnen via de oprit, dan kom je terecht op onze privéparking. Ons parkeerplan vind je hier.