Intense en complexloze smaken 

Stap binnen in de creatieve wereld van Tim en Angelique. Het wordt een reis van diepgaande, intense en pure smaken met seizoensgebonden ingrediënten. 

Degustatiemenu 
t.e.m. 31 juli

Chef Tim vertaalt zijn visie in een verrassend menu, met focus op de pure smaken. Hierdoor zijn wijzigingen of aanpassingen niet mogelijk. Als er sprake is van ernstige allergieën, gelieve dit vooraf te melden.

Amuses

gazpacho ‘green zebra’, mowi, yoghurt
gerookte paling, kers, wasabi
ahumado, zwarte look, tandoori, korenaar

Balfegó tonijn*

radijs, tom yum, avocado, kumquat

Bretoense kreeft

courgette, verveine, zeekraal

Oester ‘Sorlut’**

venkel, karnemelk, dille, kaviaar Imperial Heritage

Tarbot*

artisjok, sauce vièrge

Hoevekip

bloemkool, truffel, mizuna, moscato d’asti

Rijst op z’n Vlaams

saffraan, abrikoos, witte chocolade, vlierbloesem

 

Image
Image

Le menu d'été
vanaf 1 augustus

Amuses

zuurdesemtoast, platte kaas, radijs
oeuf brouillé, gerookte paling, croutons 
gazpacho watermeloen, parmezaan, basilicum

Tomaat ‘Noir de Crimée’

cecina wagyu, gekonfijte citroen,
gepofte kappers, ajo blanco, verveine

Mówi zalm**

rode biet, crème d’Isigny, tandoori,
kaviaar Imperial Heritage

Zeeuwse mosselen*

venkel, wakame, hijiki, tom kha gai

Curry van langoustine*
 

Presa ‘Iberico Bellota’

aardappel soubise, aubergine, romanesco,
beukenzwam, salie

Aardbeien

panna cotta, rolbiscuit, vanille-ijs
 

Image
Image

Formules

Lunch 

3 gangen / 75 euro p.p.
aangepaste wijnen / 24 euro p.p.
Bretoense kreeft / Hoevekip / Rijst op z'n Vlaams 

Diner*

5 gangen / 105 euro p.p.
aangepaste wijnen / 48 euro p.p.

**signature: 30 euro p.p. + aangepaste wijn 12 euro p.p.
kaas i.p.v. dessert / 10 euro p.p.
kaas als extra gerecht / 17 euro p.p.  

 

 

Image