Intense en complexloze smaken 

Stap binnen in de creatieve wereld van Tim en Angelique. Het wordt een reis van diepgaande, intense en pure smaken met seizoensgebonden ingrediënten. 

Degustatiemenu 
t.e.m. 31 juli

Chef Tim vertaalt zijn visie in een verrassend menu, met focus op de pure smaken. Hierdoor zijn wijzigingen of aanpassingen niet mogelijk. Als er sprake is van ernstige allergieën, gelieve dit vooraf te melden.

Amuses

gazpacho ‘green zebra’, mowi, yoghurt
gerookte paling, kers, wasabi
ahumado, zwarte look, tandoori, korenaar

Balfegó tonijn*

radijs, tom yum, avocado, kumquat

Bretoense kreeft

courgette, verveine, zeekraal

Oester ‘Sorlut’**

venkel, karnemelk, dille, kaviaar Imperial Heritage

Tarbot*

artisjok, sauce vièrge

Hoevekip

bloemkool, truffel, mizuna, moscato d’asti

Rijst op z’n Vlaams

saffraan, abrikoos, witte chocolade, vlierbloesem

 

Image
Image

Formules

Lunch 

3 gangen / 75 euro p.p.
aangepaste wijnen / 24 euro p.p.

Diner*

5 gangen / 105 euro p.p.
aangepaste wijnen / 48 euro p.p.

**signature: 30 euro p.p. + aangepaste wijn 12 euro p.p.
kaas i.p.v. dessert / 10 euro p.p.
kaas als extra gerecht / 17 euro p.p.  

 

 

Image