Deel onze passie

In Compagnique wordt onze droom eindelijk werkelijkheid.
Van onze eerste ontmoeting, via het Woestyne succesverhaal, tot de unieke beleving bij Compagnique. Hier komt alles samen, waar we onze passie voor puurheid en eenvoud delen met elke gast. Welkom!

Compagnique: een nieuw begin 

Na negen fantastische jaren in Restaurant Woestyne wilden we onszelf blijven uitdagen met verrassende concepten. In Lievegem vonden we onze nieuwe roeping met Compagnique, een intiemer concept dat weerspiegelt wat we het meest waarderen: gastronomie beleven en petit comité. Met enkel tafels voor twee personen creëren we unieke, persoonlijke ervaringen, waarmee we dichter dan ooit bij onze gasten staan.

Image
Image

Het begin van onze culinaire reis

In 2009 kruisten onze paden elkaar, onderweg naar de hotelschool. Na een tijdje was het duidelijk dat we samen de liefde deelden voor gastronomie… én elkaar. Meteen was er ambitie: iets unieks op poten zetten. Tim verfijnde zijn kookkunsten bij gerenommeerde restaurants als  Danny Horseele**, La Durée**, en Nuance**, terwijl Angelique waardevolle ervaring opdeed bij Auberge du Pecheur en Kelderman*.

Image
Video file

Woestyne: onze eerste culinaire voetafdruk

Op 23-jarige leeftijd stampten we Restaurant Woestyne uit de grond, vanaf nul. We bouwden een stevige reputatie uit met gastronomie, knappe recensies, een trouwe klantenbasis en natuurlijk ook het Julépice signature brood.

Image
Image

Een droom wordt werkelijkheid

Het idee van een intiem restaurant met uitsluitend tafels voor twee, was altijd al onze droom. In Woestyne durfden we dit nog niet aan en speelden we op ‘veilig’ met een klassiek gastronomisch restaurant. De droom bleef echter leven en kreeg meer vorm doorheen de jaren. Nu is het zover, daar is Compagnique dan!

Image