Compagnique, exclusief voor je compagnie

Ervaar verfijnde gastronomie in een huiselijke sfeer, waarbij Tim exclusief voor jouw groep kookt, met Angelique als perfecte gastvrouw en sommelier. Geschikt voor elke gelegenheid, volledig aangepast aan jouw wensen. Een privé groepsdiner kan zowel in de week als in het weekend.

Image

Laat je inspireren door het menu van dit moment

Chef Tim vertaalt zijn visie in een verrassend menu, volgens het ritme van de seizoenen, met focus op de pure smaken van het product.

Business formule

Meetingroom huren 

Vanaf € 550 per dag of € 275 voor een halve dag

Vergader in een oase van rust en groen, met alle nodige faciliteiten. Tot 14 personen, op 15 min van Gent.

Image
Image

Table à deux

Beleving next level

Je beleeft meer in intiem gezelschap, da’s onze filosofie. Uitsluitend ronde tafels, per duo, met enkel Tim en Angelique als chef en gastvrouw. Zo beleef je elk moment en elke smaak nog intenser en krijg je een unieke gastronomische ervaring. 

Image
Image

Klaar om te genieten?

Sta je te trappelen voor een unieke culinaire ervaring? De intieme sfeer van Table à deux, private dining of een meetingroom, we staan klaar om je te verwelkomen.

Vellare 93, 9920 Lievegem  
welkom@compagnique.be
09 396 74 74  

Praktisch

Private dining

Heb je iets te vieren met familie, vrienden of kennissen? Of wil je gewoon in groep van verfijnde gastronomie genieten? Huur dan privé het restaurant. 

Openingsuren

  • Table à deux: elke donderdag, vrijdag en zaterdag. Lunch en diner.
  • Private dining & meetingroom: op aanvraag

Wil je met meer dan twee eten?

We kiezen bewust voor uitsluitend tafels van twee personen, in het concept Table à deux. Wil je met meer aan een tafel? Kies dan voor private dining.

Waar kan ik parkeren?

Navigeer naar Vellare 93, 9920 Lievegem. Rij binnen via de oprit, dan kom je terecht op onze privéparking. Ons parkeerplan vind je hier.